Designerväskorna vi drömmer om just nu

Att vackra väskor förlänger livet är nog ingen nyhet. Det är något speciellt med en trendig väska, hur det förgyller en outfit och får en tråkig måndag att bli lite roligare. Med tanke på våran kärlek för snygga väskor har vi därför samlat tre stycken olika slags väskor som känns extra åtråvärda just nu!

När man har lite saker med sig.


Den lilla svarta, axelrems väskan har aldrig varit med aktuell. Den är perfekt för alla slags tillfällen då plånboken, mobilen och läppstiftet är allt som behövs. Platsen för årets finaste axelrems-väska ger vi till Saint Laurent. Deras “College Chain Waller In Black Matelassé Leather” har en stilren design men med sömmar som gör den mer intressant.

När man har mycket saker med sig.

Vissa dagar behöver man mycket med sig i väskan. Allt ifrån träningskläder, till matlåda till provexemplar till de nya gardinerna. Oavsett vad man behöver ha med sig så är det viktigt att frakta det i något snyggt!

Väskor som ser bra ut samtidigt som de rymmer mycket är svåra att få tag i, men Stella McCartney gör oss inte besvikna. Deras “Falabella Shaggy Deer Fold Over Tote” väska är en snackis världen över. Den är inte bara tillräckligt stor utan också extremt snygg och tilltalande. Den finns i en rad olika färger men det som designen har gemensam är de kedjorna som sträcker sig runt väskan. Det är den perfekta detaljen som ger en annars neutral väska ett härligt, modernt liv.

När man bara vill vara snygg.

Gult är fult… Fast är det verkligen så? Inte alls tycker vi. Denna gula “Marmont matelassé mini bag” ifrån Gucci är en helt underbar väska i en helt underbar färg. Inte minst är denna väska utstickande och unik, utan också väldigt estetiskt vacker.

Det är en klassisk modell med en modern färg! Att ha en elegant väska i en läcker färg livar upp vilket outfit som helst och är utan tvekan ett statement piece. Våga bära färg!

Denna härliga skapelse är utan tvekan högst upp på vår önskelista!